En annan del av Knivsta

En liten blogg om stora saker

Bortblonderade hjärnceller

Publicerad 2009-12-17 20:22:46 i Allmänt,

Idag så var jag till Kuratorn för första gången, så nu fick man reda på vilken kategori man tillhör. Verkar vara fjortis deppen jag tillhör. Nej men var skönt.Hon var duktig så nu har man fått lära sig att andas som en kvadrat. Jepp you read right, i fyrkant. Denna andningsövning ska jag göra då jag får mina panikångest attacker.

Men dan började ju inte bra. Jag gick i mina egna tankar och tycker jag är jätte duktig som kom ihåg att halv 4 ska jag till kuratorn. Halkar ner till vårdcentralen och anmäler mig då killen i kassan säger: Jag ser här att du skulle ha varit hos doktorn kl 11. VA!! vad i helvete hade jag läkartid idag. Jag babblade om att denna vecka har varit så mycket med mitt jobb att jag missade det. Jag vet inte om det var mina super sexiga mjukisbyxor, min slitna look eller om det var min övertalnings förmåga men något var de, då han tog bort mitt missade möte så jag slipper faktura. HELL YÄH!

Annars har de varit en ok dag. Kall som en eskimåröv men annars bra. Man har läst hur många som har halkat, vet att en viss Penis rammlade på sin svanskota här om dan. Men jag och mina dansben klarar av halkan som en dans, bara att gå som om man har skitit på sig så klarar man sig.

Funderar på att våldgästa Penis å dricka te

Snöänlgar på er// partypinglan

Snowgirl michis is in the mood

Publicerad 2009-12-16 17:41:41 i Allmänt,

Fuck vad det är kallt. Har just nu en frusen julskinka till rumpa och 2 stycken frusna kycklingklubbor till ben. Vi var ute med vovvsingen å lekte och försökte göra en snöängel. Gick sisådär då hunden skulle hoppa på mig, bita mig och fösöka halvt våldta mig. Så jag fick skita i snöängeln och vi bomba hunden med flygande snöbollar. Inte så värst uppskattat kanske men kul var de. Vi skratta iallafall.

Kom på nyss att det är Onsdag idag, förstår inte varför jag fortfarande är på måndag. Skumt, men jag blev överlycklig för det innebär att det är lill lördag och 2 dagar kvar till Stor helgen. Föööck vad nice. Då ska jag skaka min rooomphaa och skaka skumpan. Riktig partyelit köper ful skumpa å lapar minsta droppe. Det lär bli Penis och Ollonet som kommer skaka sina roomphor med mig. Som vanligt



Fööck Gif helg nu



Puss// Partypinglan

Om

Min profilbild

Michis

Jag är en ganska trasig själ som försöker få sitt liv att gå ihop. Jag har precis fått en dotter och har nu bott 1 år i min å min sambos hus på landet, så denna blogg är till för att få skriva av mig lite och kanske sprida lite glädje och även ge tankeställare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela